ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΒενιαμίνΤο περασμένο Σάββατο 22/02/2020 έλαβε χώρα η τακτική γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ όπως είχε ήδη ανακοινωθεί στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ο απολογισμός των πεπραγμένων του 2019 ενώ στο ίδιο πλαίσιο εγκρίθηκε τόσο ο οικονομικός απολογισμός του 2019 όσο και ο προϋπολογισμός του 2020 κατόπιν της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής του ΒΕΝΙΑΜΙΝ.

Στο τέλος διεξήχθη η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΒΕΝΙΑΜΙΝ για τα επόμενα 4 έτη και το οποίο απαρτίζεται από τους:

Αντιπρόεδρος Δ.Σ : Κεφάλα Άννα
Γραμματέας Δ.Σ: Τζάγκα Ελένη
Ταμίας Δ.Σ: Πετρίδης Αριστείδης
Μέλος Δ.Σ : Τσιαμαλτούπη Δήμητρα
Πρόεδρος Δ.Σ: Αναστασίου Χάρης
Αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ: Απατσίδου Αθηνά, Απατσίδου Κριστίνα.

Η 3μελής εξελεγκτική επιτροπή του ΒΕΝΙΑΜΙΝ απαρτίζεται από τους: Παπανικολάου Εύαγγελο, Πετρίδου Μαρία, Χαραλαμπίδη Χρήστο

Όλοι μαζί στοχεύουμε με τη βοήθεια του Θεού και την δική σας, να συμπαρασταθούμε σε ακόμα περισσότερα παιδιά σε ανάγκη.

Εκ μέρους του Δ.Σ

Ο Πρόεδρος του ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget