ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Κολυμβητήριο ανοικτό για όλους!
Στη διάθεση όλων των δημοτών και για την τρέχουσα αθλητική περίοδο είναι το Κολυμβητήριο, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης.
Πιο συγκεκριμένα, το ΩΡΑΡΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13:15-15:45 & 20:45-22:30
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
1) Βεβαίωση δερματολόγου και παθολόγου ή καρδιολόγου, ότι η κατάσταση της υγείας (του ενδιαφερόμενου) επιτρέπει τη χρήση των κολυμβητικών δεξαμενών
2) Φωτοτυπία ταυτότητας
3) Φωτοτυπία Α.Φ.Μ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Τηλ: 2351045070
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Νίκος Τσιαμπέρας: «Είναι κοινά αποδεκτό, ότι, το Κολυμβητήριο έχει τη δική του μεγάλη αξία και σημασία, καθώς η λειτουργία του δεν αφορά μόνο στους αθλητές. Αφορά όλους τους πολίτες. 

Στο πλαίσιο αυτό, φροντίζουμε μέσα από τη συστηματική αναβάθμιση των υποδομών και των εγκαταστάσεών του, να προσφέρουμε άρτιες συνθήκες άθλησης και απρόσκοπτης λειτουργίας του χώρου για την εξυπηρέτηση των αθλούμενων όλων των ηλικιών».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, στο Κολυμβητήριο υπάρχει καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων για τους συλλόγους. Επιπλέον, υφίστανται υποδομές προσβασιμότητας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για τα ΑμΕΑ, ενώ λειτουργούν και δύο μηχανισμοί για την ασφαλή πρόσβασή τους στο νερό.
Τέλος, υλοποιείται για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων, το καινοτόμο πρόγραμμα εκμάθησης Κολύμβησης, που με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούν ο Δήμος Κατερίνης, η Δ/νση ΠΕ Πιερίας και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget