ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι επτά προκηρύξεις που έρχονται για μόνιμους στο δημόσιοΑΣΕΠ, photo: Eurokinissi


Το ΑΣΕΠ είναι έτοιμο να εκδόσει μία σειρά από προκηρύξεις με μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο. Στην κορυφή της ατζέντας του ΑΣΕΠ είναι η προκήρυξη για το «Βοήθεια στο Σπίτι» που περιλαμβάνει 2909 μόνιμες προσλήψεις, τις 187 προσλήψεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και την προκήρυξη για προσλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων.


Συγκεκριμένα το Dikaiologitika News σας αποκαλύπτει τις επτά νέες προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις από το ΑΣΕΠ για το δημόσιο με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην προκήρυξη για 2909 μόνιμες προσλήψεις στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Αναλυτικά:

•Ο ΑΣΕΠ επεξεργάζεται το σχέδιο προκήρυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση 167 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 20 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.

• Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την πλήρωση 1 θέσεως ΔΕ Τεχνικών, 1 θέσεως ΠΕ Μηχανικών (Ηλεκτρολόγος) και 3 θέσεων ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας του Αιγινήτειου, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. για την πλήρωση 2 θέσεων ΔΕ Τεχνικών, του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. για την πλήρωση 3 θέσεων. Του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την πλήρωση 1 θέσεως ΔΕ Τηλεφωνητών και του Υπ. Εσωτερικών (ΟΤΑ Α') για την πλήρωση 7 θέσεων ΔΕ Τηλεφωνητών, των Ιερών Μητροπόλεων Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας, Αλεξανδρούπολης, Μαρώνειας & Κομοτηνής, Αργολίδας και Σάμου, Ικαρίας & Κορσέων για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Διοικητικού, 1 θέσεως ΤΕ Πληροφορικής ΙΔΑΧ της ΑΕΜΥ, του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την πλήρωση 12 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και των Εταιρειών Προστασίας Ανηλίκων για την πλήρωση 8 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, του ΑΟΣΑΚ για την πλήρωση 1 θέσεως σης ΔΕ Επιμελητών Εισπράξεων, της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης για την πλήρωση 1 θέσεως ΔΕ Ταμία-Λογιστή, του ΟΠΕΚΑ για την πλήρωση 9 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας, του ΕΛΓΑ για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας/ΓΕΝ/ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ για την πλήρωση 6 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΥΕ κατηγορίας, του Οργανισμού Λιμένος Πατρών ΑΕ για την πλήρωση 10 θέσεων ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ και Του Οργανισμού Λιμένος Εύβοιας ΑΕ για την πλήρωση 12 θέσεων ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ.

• Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία, της Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ελεγκτή Ιατρού.

• Παράλληλα, ο ΑΣΕΠ φουλάρει τις μηχανές για μόνιμες προσλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων. Συγκεριμένα γίνεται επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για την πλήρωση 240 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.• Μία προκήρυξη που περιμένει χιλιάδες κόσμος είναι οι μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Συγκεκριμένα υπάρχει επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 2909 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α' βαθμού

• Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 7 θέσεων ΔΕ Τηλεφωνητών σε ΟΤΑ.

• Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση για τους κλάδους ΠΕ79.01 και ΠΕ79.02 υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΠΕ.

Dikaiologitika

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget