ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε ανταποδοτικές υπηρεσίες δήμων

Νέες προσλήψεις συμβασιούχων σε 2 δήμους της χώρας ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών. Οι προσλήψεις θα γίνουν μετά την έγκριση του ΑΣΕΠ


Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η σύναψη μίας (1) σύμβασης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας» με χρονική διάρκεια έως οκτώ (8) μήνες, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.

Παράλληλα εγκρίθηκε η σύναψη έξι (6) συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως έξι (6) μήνες στο ΝΠΙΔ «Δημοτική Εμπορική Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς – Α.Ε. ΟΤΑ»


Τέλος εγκρίθηκε η σύναψη έξι (6) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους φορείς του κατωτέρω πίνακα:Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, και υπο την εποπτεία του ΑΣΕΠ.

Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν από τους φορείς των δήμων μετά την έγκριση του ΑΣΕΠ.


dikaiologitika

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget