ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Παρουσίαση για τους μικρούς μας φίλους!
Την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους στο Άλλο Καφενείο (Αθηνών 12) για να μιλήσουμε για τους σκύλους, για αυτό που νιώθουν, για το πώς μας λένε αυτό που νιώθουν, για το πώς πρέπει να τους πλησιάζουμε και να τους χαϊδεύουμε και για το τι κάνουμε στον δρόμο όταν συναντηθούμε σκύλους που δεν γνωρίζουμε και φοβηθούμε.
Θα ζωγραφίσουμε την ιστορία της Μπουμπούς και θα φτιάξουμε το κολάζ της σκάλας των συναισθημάτων του σκύλου.Οι χρωμοσελίδες και το παραμύθι η ιστορία της μπουμπούς, που έχουν σχεδιαστεί από το Συμμετέχω για τους μαθητές του Δημοτικού είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα για τα σχολεία της Κατερίνας Παπαποστόλου (ΖΩ.Ε.Σ - Ζωοφιλικες Ενημερώσεις σε Σχολεία, ιδρύματα και οργανισμούς) και έχει αδειοδοτηθεί από το υπουργείο Παιδείας.

Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πάρουν βραβείο και βεβαίωση συμμετοχής.
Παρέχονται τα υλικά (χρωμοσελίδες, χαρτόνια, ψαλίδια, κόλλες, χρώματα κλπ)

Παρουσιάζουν: Θωμάς Αναστασιάδης - Αντωνία Νατσιοπούλου
Διοργάνωση: Συμμετέχω Αδέσποτα Κατερίνης
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget