ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Γενική πρόβα εθελοντών: Κυριακή 8.12 στις 6:00 το απόγευμαΗ μεγαλύτερη γιορτή της πόλης ξεκίνησε.! Κάθε βοήθεια είναι σημαντική!

Τα ονόματα των εθελοντριών και των εθελοντών που είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο θα πρέπει να είναι καταγεγραμμένα στην ημερήσια ονομαστική κατάσταση συμμετεχόντων και όλοι να φέρουν διακριτικό ώστε να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους επισκέπτες.

Φίλες και φίλοι.

Βρισκόμαστε μόλις τρία 24ωρα πριν την έναρξη λειτουργίας του 6ου “Χριστουγεννιάτικου Χωριό του Κόσμου”.

Τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, 450 μαθήτριες και μαθητές από 12 σχολικές μονάδες του Δήμου Κατερίνης θα περάσουν το κατώφλι του Καπνικού Σταθμού για να φιλοξενηθούν στη μαγεμένη αυλή του.

Θα ήταν ψέμα αν λέγαμε πως είμαστε έτοιμοι. Πολλά πρέπει να γίνουν ακόμα εντός των επόμενων τριών ημερών και αυτός είναι ο λόγος της παρούσας επιστολής.

Από αύριο θα είμαστε καθημερινά εκεί για να ολοκληρώσουμε τον στολισμό της αυλής και των οικίσκων ενώ την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα συναντηθούμε στο αράνι γύρω από την αναμμένη σόμπα και θα ανοίξουμε όλους τους χώρους κάνοντας την τελική μας πρόβα.

Οι 148 εθελόντριες και οι εθελοντές που έχουν δηλώσει συμμετοχή κρίνεται άκρως απαραίτητο να βρίσκονται την Κυριακή στη γενική πρόβα διότι θα δοθούν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής στην ημερήσια κατάσταση εργαζομένων, έτσι ώστε, σε περίπτωση ελέγχου η ομάδα να μην εκτεθεί σε οποιαδήποτε υπηρεσία. Οι οδηγίες που λάβαμε είναι σαφείς και είναι πολύ σημαντικό η διαδικασία αυτή να συζητηθεί λεπτομερώς πριν την έναρξη λειτουργίας του Χωριού.

Τα ονόματα των εθελοντριών και των εθελοντών που είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο θα πρέπει να είναι καταγεγραμμένα στην ημερήσια ονομαστική κατάσταση συμμετεχόντων και όλοι να φέρουν διακριτικό ώστε να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους επισκέπτες.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget