ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Πρόγραμμα για ελεύθερο Wifi στον Δήμο Δίου-Ολύμπου ενέκρινε η Ευρωπαϊκή ΈνωσηΕλεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του προγράμματος «Wi-fi 4eu» εξασφαλίζει ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ύστερα από σχετική έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για 70 Δήμους στην Ελλάδα. Στην Πιερία, ο Δ.Δίου-Ολύμπου είναι ο μοναδικός Δήμος που εξασφάλισε το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Η αίτηση για το πρόγραμμα «Wi-fi 4eu» κατατέθηκε απευθείας στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Πέμπτη 19/9/2019 ενώ η έγκριση έγινε την Τετάρτη 23/10/2019. Πρόκειται για πρόγραμμα προϋπολογισμού 15.000 ευρώ που θα υλοποιηθεί σε χρονικό διάστημα εντός 15 μηνών. Η ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο θα επιτρέψει στον Δήμο να δημιουργήσει κόμβους αναπαραγωγής ελεύθερου σήματος internet σε δημόσιους χώρους και, αρχικά, θα στηθούν κόμβοι γύρω από δημοτικά κτίρια και τοπικές κοινότητες.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος, εξετάζεται ήδη η εκπόνηση μελέτης που θα προωθήσει το ελεύθερο διαδίκτυο, έργο που αναμένεται να καταστεί πολύ χρήσιμο για την προβολή του Δήμου Δίου-Ολύμπου αλλά και την εξυπηρέτηση Δημοτών και εκατοντάδων χιλιάδων τουριστών που κάθε χρόνο επισκέπτονται την περιοχή.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget