ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Ψάχνεις δουλειά; Δες πώς μπορείς να βρεις θέσεις εργασίας online μέσω ΟΑΕΔ

Θέσεις εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ, μπορούν να βρουν οι άνεργοι καθώς μέσα από το site του φορέα δίνεται η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν εισάγοντας τα στοιχεία που αφορούν την περιοχή, καθώς και την ιδιότητά τους, να βρουν εργασία.


Ο ΟΑΕΔ & τα υποκαταστήματά του σε όλη τη χώρα, μας επιτρέπουν να κανονίζουμε προγραμματισμένα (ή μη) ραντεβού με τους εργασιακούς του συμβούλους, οι οποίοι μπορούν να μας καθιστούν ενήμερους για τις νέες ή ανοιχτές θέσεις εργασίας που αφορούν τα δικά μας τυπικά προσόντα.

Ωστόσο, ακριβώς το ίδιο ισχύει με τις παροχές του site του ΟΑΕΔ, αφού υπάρχει ξεχωριστή λειτουργία, μέσα από την οποία μπορούμε να αναζητούμε εμείς οι ίδιοι αυτές τις θέσεις εργασίας!
Η διαδικασία μέσω ΟΑΕΔ

Αρχικά, μπαίνουμε στο www.oaed.gr και στην αρχική σελίδα, βλέπουμε περίπου στο μέσον της σελίδας, ένα τμήμα με ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα που στα αριστερά του γράφει «Αναζήτηση Θέσης Εργασίας«, όπως παρακάτω.

Στο σημείο αυτό έχουμε 2 επιλογές. Να κάνουμε απλή αναζήτηση ή σύνθετη αναζήτηση. Στην πρώτη περίπτωση, πατάμε άμεσα τα 3 πρώτα γράμματα της ειδικότητας που μας ενδιαφέρει στο λευκό κενό πλαίσιο και επιλέγουμε και την περιφέρεια στην οποία αναζητούμε εργασία, από την υπάρχουσα λίστα.

Στη συνέχεια πατάμε «Αναζήτηση» και ανοίγει μια λίστα με εργασίες ή γράφει πως «Δε βρέθηκαν αγγελίες».

Στη περίπτωση της «Σύνθετης Αναζήτησης», για να ανοίξει πατάμε τα αντίστοιχα μικρά μπλε γράμματα στα αριστερά & οδηγούμαστε σε μια νέα σελίδα στην οποία μας δίνονται περισσότερες επιλογές, κάνοντας πιο συγκεκριμένη την αναζήτησή μας.

Και τώρα, πληκτρολογούμε την Ειδικότητα που μας ενδιαφέρει, την Περιφέρεια που επιθυμούμε, καθώς & τους Δήμους, το Είδος Απασχόλησης, αλλά & το Επίπεδο Εκπαίδευσης που διαθέτουμε. Στην περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας με τα κριτήρια που έχουμε επιλέξει, θα εμφανιστεί μια λίστα με τις θέσεις εργασίας.

Στην 3η στήλη που σας εμφανίζει βλέπετε τον «Κωδικό Αγγελίας» της θέσης εργασίας. Με αυτό τον κωδικό μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας στον ΟΑΕΔ και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Ο εργασιακός σύμβουλος του ΟΑΕΔ μπορεί να στείλει το βιογραφικό σας στον κωδικό αυτό.dikaiologitika

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget