ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ: Ο Κωνσταντίνος Σαμαράς, νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου - Ολύμπου* Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, κ. Ευάγγελος Γερολιόλιος
* Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγη ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Βροχαρίδης
* Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των πέντε Αντιδημάρχων της πρώτης Δημοτικής Περιόδου


Το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου καθώς επίσης η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου αναδείχθηκαν με...


τις σχετικές εκλογικές διαδικασίες που προβλέπει η νομοθεσία, κατά τη διάρκεια Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019.


Συγκεκριμένα, προεδρεύοντος του πλειοψηφίσαντος Δημοτικού Συμβούλου, κ. Αθανάσιου Καλαϊτζή, άρχισε η συνεδρίαση του Δ.Σ. και πραγματοποιήθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Νέος Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Κωνσταντίνος Σαμαράς. Αντιπρόεδρος εξελέγη η κ. Ολυμπία Δαδούλη ενώ Γραμματέας εξελέγη ο κ. Θεόδωρος Τζίκας.

Στη συνέχεια, το Προεδρείο και ο νέος Πρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Σαμαράς, ανέλαβαν τα καθήκοντά τους και προχώρησαν στις δύο επόμενες διαδικασίες για την εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.


Μετά το πέρας των διαδικασιών αυτών, όπως ανακοίνωσε ο κ. Σαμαράς, Πρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή θα είναι ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, κ. Ευάγγελος Γερολιόλιος. ενώ μέλη της Επιτροπής εξελέγησαν οι κύριοι Αθανάσιος Καλαϊτζής, Κωνσταντίνος Κουριάτης, Δημήτρης Πατσιαρίκας, Νίκος Λαμπονίκος, Ιωάννης Πούλιος και Πέτρος Κιάφας.


Στην Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Πρόεδρος είναι ο κ.Βασίλης Βροχαρίδης, ενώ μέλη τής Επιτροπής είναι οι Σοφία Ζουρζούρα, Γιώργος Καραλής, Ουρανία Κατσαμάκα, Βασιλική Κουρινιώτη, Αστέριος Χονδρόπουλος και ΣοφίαΝούλα.


Ακολούθως, ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Γερολιόλιος, ανακοίνωσε ότι οι Αντιδήμαρχοι, για την πρώτη δημοτική περίοδο, θα είναι οι κύριοι Αθανάσιος Καλαϊτζής, Κωνσταντίνος Κουριάτης, Βασίλης Βροχαρίδης, η κυρία Σοφία Ζουρζούρα και ο κ. Γιώργος Καραλής».


Επίσης, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Γερολιόλιος, «την επόμενη περίοδο, άμεσα, θα προχωρήσουμε στη σύνθεση των Επιτροπών και των Διοικητικών Συμβουλίων των Επιχειρήσεων του Δήμου στον οποίο θα προσπαθήσουμε να βρούμε, επαναλαμβάνω ακόμα μια φορά, πλατιά, δημοκρατική συναίνεση.


Τέλος, να ευχηθώ σ’ όλο το Δημοτικό Συμβούλιο να έχουμε μια παραγωγική, γόνιμη και συνθετική περίοδο».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget