ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Συνάντηση Δημοτικής Αρχής Δίου-Ολύμπου με τους Διευθυντές των Σχολείων του ΔήμουΛόγω έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, συνάντηση με τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές Σχολείων του Δήμου Δίου-Ολύμπου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρουσία τού Δημάρχου Ευάγγελου Γερολιόλιου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Σοφίας Ζουρζούρα.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Γερολιόλιος καθώς επίσης και η κ. Ζουρζούρα ενημέρωσαν για όλα τα θέματα που αφορούν την καλή λειτουργία των σχολικών μονάδων για τη νέα σχολική χρονιά και ζήτησαν τη συνεργασία των Διευθυντών προκειμένου να επιλύονται προβλήματα που κάθε φορά ανακύπτουν στη λειτουργία των σχολείων.Στη συνέχεια, δόθηκε ο λόγος στις Διευθύντριες και στους Διευθυντές των σχολείων ώστε να εκφράσουν τυχόν παρατηρήσεις τους για προβλήματα αλλά και να καταθέσουν προτάσεις τους. Επί των θεμάτων που τέθηκαν, έγινε συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις τόσο από πλευράς της Δημοτικής Αρχής (του Δημάρχου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου) όσο και από πλευράς των εκπαιδευτικών.


Στο κλείσιμο της συνάντησης ο Δήμαρχος κ. Γερολιόλιος και η Αντιδήμαρχος κ. Ζουρζούρα αφού ευχήθηκαν «καλή χρονιά» στις Διευθύντριες και στους Διευθυντές των σχολείων, ζήτησαν και πάλι να υπάρχει αμοιβαία συνεργασία προκειμένου να υπάρχει συνεχής εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων τού Δήμου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget