ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Δίου - Ολύμπου: Ευχαριστήριο στους εθελοντές και υπαλλήλους καθαριότητας
Η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου, ο Δήμαρχος Γερολιόλιος Βαγγέλης και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες προς:
1)Τους Εθελοντές αποκομιδής, υπαλλήλους της ΔΕΑΔΟ και ιδιώτες κκ Πίτσιο Γεώργιο, Ηραντόπουλο Κ., Κωλονιάρη Γεώργιο, Αγγέλογλου Ανδρέα, Αρζάνα Διονύση και Γκρίνια Γεώργιο.


2)Τους εθελοντές ιδιοκτήτες βαρέων μηχανημάτων κ φορτηγών κκ Αφοι Μιχολιού, Τσιανάκα Νικόλαο, Μιχαλίτσιο Γεώργιο, Τομαρά Δημήτριο, Γραβάνη Αχιλλέα, Τομαρά Γεώργιο και την κ. Κουμουρτζή Μαρία.
3)Όλους τους υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου,
για τη συμβολή τους στην αποκομιδή των απορριμμάτων που πραγματοποίησαν και την επακόλουθη βελτίωση της εικόνας του Δήμου, η οποία ιδιαιτέρως κατά τους θερινούς μήνες επιβαρύνθηκε επιπροσθέτως λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης στην περιοχή μας.
Με την ευκαιρία αυτή, η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους Δημότες της ότι έχει θέσει ως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας και την αποφυγή στο παρόν και το άμεσο μέλλον παρόμοιων εικόνων στις κοινότητες και τους οικισμούς του Δήμου μας.


Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών.
Λιτόχωρο, 3 Σεπτεμβρίου 2019
Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης
Αντιδημαρχία Καθαριότητας

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget