ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Οι προκηρύξεις που «τρέχουν» στο Δημόσιο μέχρι τη Δευτέρα - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δημόσιο για τις οποίες μπορείτε να κάνετε αίτηση μέχρι τη Δευτέρα.


Το Dikaiologitika News σας παρουσιάζει εκτός από θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στο Δημόσιο. Σε κάθε ενότητα θα βρείτε ενεργά links με τις προκηρύξεις, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα απαραίτητα προσόντα.

Δείτε αναλυτικά:
7 άτομα με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου στο Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γαλατσίου "Βασίλης Παπαδιονυσίου"

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γαλατσίου "Βασίλης Παπαδιονυσίου" ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου 7 ατόμων για χρονικό διάστημα 12 μηνών, ως ακολούθως:

4 ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής ειδικότητα Κολύμβησης
1 ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ειδικότητα Παραδοσιακών Χορών
2 ΤΕ Νοσηλευτές

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
15 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει την πρόσληψη 15 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
6 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χερσονήσου

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χερσονήσου ανακοινώνει την πρόσληψη 6 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/07/2020, ως ακολούθως:

3 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμοι
3 ΔΕ Βοηθοί Βρεφοκόμοι

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
8 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει την πρόσληψη 8 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιβτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, ως ακολούθως:

2 ΔΕ Καταμετρητές-Υδρομετρητές
4 ΥΕ Εργάτες Ύδρευσης
2 ΥΕ Εργάτες Αποχέτευσης

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
6 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Χαλκηδόνος

Ο Δήμος Χαλκηδόνος ανακοινώνει την πρόσληψη 6 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, ως ακολούθως:

1 ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων Έργων (Εκσκαφέας-Φορτωτής)
5 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
10 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας

Το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 24 μηνών.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
7 Καθαριστές με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Νοσοκομείο Γρεβενών

Το Νοσοκομείο Γρεβενών ανακοινώνει την πρόσληψη 7 ΥΕ Καθαριστών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 24 μηνών.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη


Dikaiologitika

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget