ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Ο αειφόρος προσκυνηματικός τουρισμός στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους


Συνάντηση συνεργασίας και ενημέρωσης για το πολύπλευρο και σημαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στα θέματα της ανάπτυξης και προώθησης των προσκυνηματικών περιηγήσεων πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο Κατερίνης μεταξύ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου,

του Ισπανού Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Luis Miguel Fernadez Barrios, Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Alter Natura που εξειδικεύεται σε θέματα Διεθνούς Συνεργασίας και σε Έργα-Σχέδια Αειφόρου Τοπικής Ανάπτυξης με ιδιαίτερη εστίαση στον τουρισμό, στον πολιτισμό, κ.ά. καθώς και Διαπιστευμένου Συμβούλου Αειφόρου Τοπικής Ανάπτυξης της Ισπανίας και του κ. Ευάγγελου Καραβαγγέλη, Δημοσιογράφου- Συγγραφέα Τουρισμού και συνταξιούχου Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τον προσκυνηματικό τουρισμό και την αειφόρο τοπική ανάπτυξη, με την εκπαίδευση, με θέματα νεότητας, ενώ αναζητήθηκαν πεδία περαιτέρω συνεργασίας και επικοινωνίας σε διάφορα επίπεδα μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως και των αντίστοιχων ισπανικών και διεθνών φορέων και ιδρυμάτων στα δραστηριοποιείται με πιστοποιημένη επιτυχία τα τελευταία 25 χρόνια ο κ. Luis Miguel Fernadez Barrios.

Ο Ισπανός φιλοξενούμενος, φανερά εντυπωσιασμένος από το πολυσχιδές κοινωνικό και δημιουργικό έργο της τοπικής Εκκλησίας, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις καλές πρακτικές της Ιεράς Μητροπόλεως σε σχέση με την οργάνωση, την ανάπτυξη και την προβολή των πρωτοβουλιών της.
Τέλος τονίστηκε και από τις δυο πλευρές πόσο σημαντικό είναι το άνοιγμα νέων πεδίων συνεργασίας σε μία αντίληψη συνέργειας και αμοιβαίου οφέλους.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget