ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Ψάχνεις δουλειά στο Δημόσιο; Όλες οι προκηρύξεις που «τρέχουν» αυτό το διάστημα μέσω ΑΣΕΠ

Η εύρεση εργασίας και ειδικά στο Δημόσιο είναι ένα από τα πιο δύσκολα εγχειρήματα της σύγχρονης καθημερινότητας. Το Dikaiologitika News σας παρουσιάζει έναν συγκεντρωτικό οδηγό με τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που «τρέχουν» αυτό το διάστημα.


Δεν είναι λίγες οι θέσεις εργασίας στο Δημόσιο που είναι ανοιχτές αυτή την περίοδο. Οι περισσότερες εξ αυτών αφορούν προκηρύξεις ΣΟΧ και οι προσλήψεις γίνονται με βάση τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ. Σε κάθε ενότητα θα βρείτε ενεργά links με τις προκηρύξεις στις οποίες υπάρχουν τα απαραίτητα προσόντα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Δείτε αναλυτικά:
4 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (Περιοχή Λαμίας)

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. για την περιοχή της Λαμίας ανακοινώνει την πρόσληψη 4 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, ως ακολούθως:

3 ΠΕ Υπάλληλοι Γραφείου (ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού)
1 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικός Εναερίων-Υπογείων Δικτύων

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 21/08/2019-30/08/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
11 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας ανακοινώνει την πρόσληψη 11 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 4 μηνών και όχι πέρα της 31/12/2019.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 21/08/2019-30/08/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
6 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού ανακοινώνει την πρόσληψη 6 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/07/2020, ως ακολούθως:

1 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμος
1 ΔΕ Βοηθός Βρεφονηπιοκόμος
3 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας
1 ΥΕ Βοηθός Μάγειρα

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 26/08/2019-04/09/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
105 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη 105 ατόμων με σύ,βαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 27/08/2019-05/09/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
200 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων

Το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων ανακοινώνει την πρόσληψη 200 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 28/08/2019-06/09/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
6 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χερσονήσου

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χερσονήσου ανακοινώνει την πρόσληψη 6 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/07/2020, ως ακολούθως:

3 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμοι
3 ΔΕ Βοηθοί Βρεφοκόμοι
Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα, Σεπτέμβριος 9, 2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
7 Ναυαγοσώστες με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Πάρου

Ο Δήμος Πάρου ανακοινώνει την πρόσληψη 7 ΔΕ Ναυαγοσωστών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικάιου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών.

Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή, Σεπτέμβριος 6, 2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
15 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει την πρόσληψη 15 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών.

Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα, Σεπτέμβριος 9, 2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
3 Hλεκτροτεχνικοί Δικτύων με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (Περιοχή Σπάρτης)

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. για την περιοχή της Σπάρτης, ανακοινώνει την πρόσληψη 3 Ηλεκτροτεχνικών Δικτύων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 29/08/2019-09/09/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
8 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει την πρόσληψη 8 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιβτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, ως ακολούθως:

2 ΔΕ Καταμετρητές-Υδρομετρητές
4 ΥΕ Εργάτες Ύδρευσης
2 ΥΕ Εργάτες Αποχέτευσης

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 30/08/2019-09/09/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη
6 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Χαλκηδόνος

Ο Δήμος Χαλκηδόνος ανακοινώνει την πρόσληψη 6 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, ως ακολούθως:

1 ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων Έργων (Εκσκαφέας-Φορτωτής)
5 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας

Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα, Σεπτέμβριος 9, 2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη


Dikaiologitika


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget