ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Νομιμοποίησαν την κάνναβη στον Καναδά και οι χρήστες διπλασιάστηκαν σε χρόνο μηδέν!Όλο και περισσότεροι Καναδοί ξεκίνησαν να καταναλώνουν κάνναβη μετά τη νομιμοποίηση της ουσίας στη χώρα τον περασμένο Οκτώβριο, σύμφωνα με μια επίσημη έρευνα.

Ο αριθμός των χρηστών σχεδόν διπλασιάστηκε, αποφαίνεται η εθνική Έρευνα για την κάνναβη, που διενεργήθηκε...

το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Αποκαλύπτει ότι το 18% των Καναδών, άνω των 15 ετών, δήλωσε ότι κατανάλωσε αυτό το ναρκωτικό έναντι 14% το πρώτο τρίμηνο του 2018, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία του Καναδά.

Από τότε που η χρήση κάνναβης για ψυχαγωγία κατέστη νόμιμη, περίπου 646.000 άνθρωποι είπαν ότι την κατανάλωσαν για πρώτη φορά, δηλαδή σχεδόν ο διπλάσιος αριθμός από τις αρχές του 2018 (327.000). Οι άνδρες ηλικίας 45 – 64 ετών αποτελούν την πλειονότητα.

Νομιμοποίηση ή όχι, η κατανάλωση συνεχίζει να παραμένει υψηλότερη μεταξύ των ανδρών (22%) απ’ ότι στις γυναίκες (13%). Το ποσοστό της είναι ιδιαίτερα αυξημένο και μεταξύ των νέων: σχεδόν ένας καταναλωτής στους 3 είναι ηλικίας 15 – 24 ετών.


“Η κατανάλωση κάνναβης σε καθημερινή βάση ή σχεδόν καθημερινή παραμένει αναλλοίωτη, ενώ η εβδομαδιαία κατανάλωση και η περιστασιακή κατανάλωση αυξάνεται” επισημαίνουν οι συντάκτες της έρευνας.

Την ίδια ώρα, “λιγότεροι καταναλωτές δήλωσαν ότι βρήκαν την κάνναβη από παράνομες πηγές, όπως έναν διακινητή, τους τρεις πρώτους μήνες του 2019 (38%) σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2018 (51%)”.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget