ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Ο Υποψ.Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Δ.Γουλάρας, μαζί με Αντ.Ζιώγα και Γ.Τσιντώτα.

Υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, ο τ. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, Δημήτρης Γουλάρας....

Με τη συμμετοχή τού Δ. Γουλάρα ως Υποψηφίου Δημάρχου, οι εκλογές στον νότιο Δήμο τής Πιερίας αποκτούν ένα επιπλέον ενδιαφέρον στη «μάχη» τής Αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για ένα αξιόλογο αυτοδιοικητικό στέλεχος με δράση αλλά και με σημαντικά ερείσματα όχι μόνο στα πέντε χωριά τού πρ. Δ.Ανατολικού Ολύμπου αλλά και ευρύτερα.


Στη φωτογραφία, ο Δημήτρης Γουλάρας είναι μαζί με τον Γιώργο Τσιντώτα, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Συνδυασμό του Δημήτρη Γουλάρα, υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, από την Κονταριώτισσα (έδρα τού πρ. Δήμου Δίου).
Ο τρίτος τής φωτογραφίας είναι ο Αντώνης Ζιώγας προσωπικός φίλος.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget