ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Συγχαρητήρια στους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές που αξιολογήθηκαν

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας και η
Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που αξιολογήθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 και θα αντιπροσωπεύουν την Πιερία μας ως εξής:


1η κατηγορίαΒΡΕΣΚΑΣ Γεώργιος (διαιτητής)


2η κατηγορίαΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ Φώτιος (διαιτητής)
ΜΕΓΑΣ Αλέξανδρος (διαιτητής)
ΒΡΟΥΖΟΣ Κωνσταντίνος (βοηθός)
ΛΕΦΑΣ Γρηγόριος (παρατηρητής)


3η κατηγορίαΑΣΛΑΝΙΔΗΣ Γεώργιος (διαιτητής)
ΜΗΝΟΥΔΗΣ Ιωάννης (βοηθός)
ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ Γεώργιος (βοηθός)
ΚΟΥΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ Γεώργιος (βοηθός)
ΚΑΛΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Θωμάς (βοηθός)


ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ Ευστάθιος (παρατηρητής)
ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ Χρήστος (παρατηρητής).Συγχαρητήρια επίσης στον ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ Παναγιώτη που αξιολογήθηκε και θα βρίσκεται στους πίνακες της 2ης κατηγορίας ως παρατηρητής διαιτησίας αλλά λόγω εργασίας θα ανήκει, για την περίοδο 2019-2020, στην Ε.Π.Σ. Σάμου.

Οι πίνακες διαιτησίας των Εθνικών κατηγοριών θα συμπληρωθούν μετά τις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διαιτητές μας.


Για την Εκτελεστική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Αστέριος Κ. Τόκας Δημήτριος Β. Τσακνάκης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget