ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο Φώντας ΜπαραλιάκοςΚατά την συγκρότηση των Διαρκών Επιτροπών της Α’ Συνόδου της ΙΗ΄Βουλευτικής περιόδου, ο βουλευτής ΝΔ του νομού Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος θα συμμετέχει στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων εκπροσωπώντας την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Η...

Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων ορίζεται αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Για τον κ. Μπαραλιάκο ο διορισμός του ως μέλους της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων συνιστά το «βάπτισμα του πυρός» στο ξεκίνημα της κοινοβουλευτικής του θητείας.
Για τη συμμετοχή του στις εργασίες της Επιτροπής ο βουλευτής ΝΔ του νομού μας δήλωσε χαρακτηριστικά : «Η συμμετοχή στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής αποτελεί για μένα τιμή και ευθύνη. Καθήκον μου να συμβάλω στον εποικοδομητικό διάλογο για την εύρεση εφικτών και εφαρμόσιμων λύσεων στα ζητήματα που άπτονται των ευθυνών της επιτροπής»

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget