ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

ΠΕΡΙ ΥΙΟΘΕΣΙΩΝΟι ανεύθυνες και χωρίς σωστή αξιολόγηση και έλεγχο υιοθεσίες προκαλούν το 62% των παθητικών κακοποιήσεων. Ένας άνθρωπος που στερείται εμπειρίας όταν...
θα βρεθεί ξαφνικά με ένα πλάσμα μέσα στο σπίτι το οποίο του τρώει τα παπούτσια, τα "κάνει' όπου να είναι, γαβγίζει διαρκώς ή κάνει ζημίες λόγω του άγχους αποχωρισμού, πολύ σύντομα θα το βγάλει στο μπαλκόνι και θα το ξεχάσει ή θα το δέσει στην αυλή και θ ατο παραμελήσει, εάν δεν έχει την οικονομική συνατότηα ή την διάθεση να απευθυνθεί σε κάποιον προσεκτικά επιλεγμένο ειδικό ή στερείται υπευθυνότητας και ικανότητας δέσμευσης.
Λέμε όχι στην επιλεκτική εφαρμογή του νόμου. 


Αν ο νόμος δεν μας αρέσει αγωνιζόμαστε να τον αλλάξουμε, και όσο ισχύει τον εφαρμόζουμε. Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε πως είναι παράλογο να απαιτούμε να εφαρμόζεται ο νόμος στις κακοποιήσεις και να μην τον εφαρμόζουμε οι ίδιοι στις υιοθεσίες, που αποτελούν πηγή του προβλήματος εξαρχής.
Επικοινωνήστε με το Σωματείο μας για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά έντυπα και συμβουλές αξιολόγησης και ελέγχου

Διαβάστε, τυπώστε και εφαρμόστε! Ο σύνδεσμος του αρχείου για όποιον θέλει το pdf
http://www.minagric.gr/…/Zoa_…/diefr_n4039_zoasintrofias.pdf

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget