ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η άγνωστη εξομολόγηση της μητέρας της! «Μαμά, αυτό θα είναι ο θάνατός μου...» (βίντεο)
Συγκλονιστικά λόγια και αποκαλύψεις από τη μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που δεν γνώριζε κανείς! Η ατάκα της ηθοποιού για αυτό που μπορεί να της προκαλέσει τον θάνατο!


Η Έμυ Βουγιουκλάκη καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας της κόρης της έδινε συνεντεύξεις, οι οποίες μας έκαναν να γνωρίσουμε άγνωστες πτυχές της αξέχαστης ηθοποιού. Διαβάστε παρακάτω...


Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 1996 και η μητέρα της, Έμυ, με τα λόγια της όλα τα χρόνια όπου η κόρη της μεσουρανούσε στον ελληνικό κινηματογράφο μας έκανε να γνωρίσουμε καλύτερα την ηθοποιό.

Από την εφημερίδα Εμπρός (18/11/1961)
Η Έμυ Βουγιουκλάκη, ομολογεί τις αντιρρήσεις της, αλλά και τα συναισθήματά της όταν είδε την Αλίκη να παίζει στην πρώτη της παράσταση.

«Είμαι μια μητέρα που είχε τη χαρά να δει το παιδί της ν' ανεβαίνει το ένα μετά το άλλο τα σκαλοπάτια της επιτυχία. Είναι ίσως εγωιστικό που το λέω, αλλά κάθε γονιός θέλει να καμαρώνει το παιδί του. Ωστόσο, αν σήμερα νιώθω υπερήφανη για την Αλίκη, υπήρξε εποχή που κάθε άλλο παρά ευχαρίστως άκουγα την Αλίκη να μου λέει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Όχι γιατί δεν αγαπούσα το θέατρο ή τον κινηματογράφο, αλλά γιατί δεν ήθελα να μείνει μια μετριότης. Στο σχολείο οι καθηγηταί της πολλές φορές μου είπαν ότι η Αλίκη έχει ταλέντο κι ότι εγώ έπρεπε να την αφήσω να γίνει ηθοποιός.

Μια μητέρα, όμως, που έχει μεγαλώσει τρία παιδιά, δύσκολα θα μπορούσε να δεχθεί, ώστε η μονάκριβη κόρη της να ακολουθήσει τον δρόμο που ήθελε. Πολλές φορές είχα συζητήσει με την Αλίκη. Της είχα προτείνει να την στείλω στο εξωτερικό, να σπουδάσει ό,τι ήθελε. Εκείνη όμως επέμενε να βγει στο θέατρο. Κι όταν μια μέρα μου ανήγγειλε ότι έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή κρυφά από μένα, δεν αντέδρασα, αλλά μέσα μου παρακαλούσα και ευχόμουν ν' αποτύχει στην προσπάθειά της.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις!
Με την κόρη μου είμαστε δυο αγαπημένες φίλες. Αγαπάει την οικογένειά της με μια αγάπη που με κάνει να είμαι ευτυχισμένη. Κι αν αντέδρασα στα πρώτα της βήματα, το έκανα γιατί την αγαπούσα και γιατί ο δρόμος του καλλιτέχνη έχει λίγα τριαντάφυλλα και πολλά αγκάθια. Καταλάβαινα όμως πως θα έμενε πικραμένη σε όλη της την ζωή, αν δεν την άφηνα να περάσει σ' αυτόν τον δρόμο.

Την είδα σαν ηθοποιό στο πρώτο της έργο στο "Εθνικό". Ήταν ο "Κατά φαντασίαν ασθενής" του Μολιέρου. Εκεί έκλαψα, εκαμάρωσα και... συμμάχησα με την κόρη μου. Τη βραδιά εκείνη απεφάσισα να βοηθήσω όσο και όπως μπορούσα την Αλίκη».

Μία σπάνια συνέντευξη ήταν κι αυτή που έδωσαν μητέρα και κόρη μαζί στη Σεμίνα Διγενή


Εφημερίδα Βήμα της Κυριακής/ 28.07.1996/ Έμυ Βουγιουκλάκη-Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ανέκδοτη μέχρι τον θάνατό της συνέντευξή του Θανάση Λάλα με τη μητέρα της Αλίκης και εκείνη ως «γκεστ-σταρ» με τις παρεμβάσεις της.

Αφορμή για τη συνομιλία υπήρξε μια συνέντευξη που έδινε η Αλίκη στον Θανάση Λάλα. Κάποια στιγμή, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν η μητέρα της συμφωνούσε με την επιθυμία της να γίνει ηθοποιός. «Δεν είναι καλύτερα να πάρουμε τη μητέρα μου ένα τηλέφωνο, να σου πει η ίδια τι ήθελε από μένα;», ήταν η απάντηση της, που την πήρε τηλέφωνο και πάτησε το κουμπί της ανοιχτής ακρόασης.

«Μανούλα... Είν' εδώ ένας φίλος μου και θέλει να σε ρωτήσει πώς αντέδρασες εσύ, όταν εγώ ήθελα να βγω στο θέατρο. Αλλά να πεις αλήθεια... μην αρχίσεις πάλι τα ίδια... σόγια κι όλα αυτά που λες...», είπε η Αλίκη και άρχισε η συνομιλία του Θανάση Λάλα με την Βουγιουκλάκη.

Τα όνειρα της Έμυς Βουγιουκλάκη για να δει την Αλίκη παντρεμένη
«Η Αλίκη δεν μεγάλωσε ποτέ. Έχει μείνει στάσιμη. Την ξέχασε ο χρόνος. Είναι πάντα η Αλίκη, η μικρή μου», είπε σε κάποιο σημείο της συνομιλίας η μητέρα της και η Αλίκη αντέδρασε: «Έλα, μαμά, άσ' τα αυτά.. Δηλαδή, δεν θα 'θελες να παντρευτώ τώρα, να τακτοποιηθώ, να μην έχω έννοιες;». Και τότε ήρθε το παράπονο: «Ναι.. ήθελα πάντα να κάνεις έναν καλό γάμο, να είσαι ευτυχισμένη, να είσαι χαρούμενη. Αυτό κάθε μητέρα το θέλει για το παιδί της... Εγώ επιμένω ότι η Αλίκη έπρεπε να κάνει έναν καλό γάμο, να είναι ευτυχισμένη και να μην κουράζεται τόσο πολύ.. Να δει λίγο τον εαυτό της».

«Τι θα άλλαζε δηλαδή αν είχε έναν σύζυγο», ήταν η ερώτηση του Θανάση Λάλα. «Δεν θα κουραζόταν τόσο... Έναν άνθρωπο που θα της πρόσφερε πολλή αγάπη και στοργή, πράγματα που τα έχει ανάγκη ο άνθρωπος», ήταν η απάντηση της.«Καλέ, εδώ μ' αγαπάει όλη η Ελλάδα.. Έναν συγκεκριμένο θες εσύ;», είπε παρεμβαίνοντας για να απαντήσει η μητέρα της: «Όλη η Ελλάδα την αγαπάει διαφορετικά. Εγώ ήθελα έναν άνθρωπο πλάι της, δίπλα της, που να τη λατρεύει σαν άνθρωπο με τα ελαττώματά του και τις αδυναμίες του».

Η πραγματική ηλικία της Αλίκης
«Κοιτάξτε.. Εγώ ξέρω πόσων χρονών είναι η κόρη μου. Δείχνει τα μισά της χρόνια.. γιατί λοιπόν να πω πόσο είναι; Ο άνθρωπος είναι τόσων χρονών, όσο φαίνεται. Εγώ, που είμαι μεγάλη γυναίκα, μπορώ να κάνω παρέα με κυρίες της ηλικίας της κόρης μου. Δεν μπορώ να κάνω με μεγάλες, γιατί τις θεωρώ γριές. Τις γυναίκες της ηλικίας μου δεν μπορώ να τις κάνω παρέα. Θέλω να 'χουν τα μισά μου χρόνια».

«Κι εγώ που θέλω να κάνω παρέα με κυρίους που έχουν τα μισά μου χρόνια, γιατί θυμώνεις;», σχολίασε γελώντας η Αλίκη.

Η σχέση με τον Κώστα Σπυρόπουλο
«Σας ενοχλεί που η Αλίκη είναι τώρα με τον Κώστα Σπυρόπουλο;», ρώτησε ο Θανάσης Λάλας. «Όχι, αφού της αρέσει της ίδιας...», απάντησε η μητέρα της με επιφύλαξη, για να ακούσει από τον δημοσιογράφο: «Κατά βάθος όμως σας στενοχωρεί λίγο.. Να είστε ειλικρινής».

«Όχι, απλώς είναι κάτι που δεν μου φαίνεται σωστό. Για ένα φλερτ, για ένα δεσμό το καταλαβαίνω... Αλλά για να κάνει ένα γάμο, θα ήθελα έναν άνθρωπο που να της ταιριάζει. Δεν σου λέω να είναι μεγάλος - όχι. Ίσως θα 'πρεπε να είναι και πιο μικρός απ' αυτήν, γιατί η Αλίκη μικροφέρνει. Αλλά να είναι ένας άνθρωπος που να στηριχτεί στις πλάτες του, να ξεκουραστεί λίγο όπως σας είπα... Ειδικά τώρα.. Γιατί έχει κουραστεί. Έχει φορτωθεί πολλά, πάρα πολλά στους ώμους της».«Μαμά,άμα ξεκουραστώ εγώ τα 'φτυσα. Η ξεκούραση θα είναι ο θάνατός μου», είπε με λίγα λόγια γεμάτα αλήθεια η Αλίκη.

«Ε, μην το λες πουλάκι μου.. Ο άνθρωπος έχει ανάγκη και από ξεκούραση κάποτε. Η Αλίκη έχει κουραστεί πνευματικά, σωματικά, ψυχικά... Έχει κουραστεί πάρα πολύ και πρέπει κάποτε να ξεκουραστεί. Αυτό φωνάζω και της το λέω κάθε μέρα», κατέληξε η Έμυ Βουγιουκλάκη.

Η δημοσιότητα και η έλλειψη
Αλίκη: «Όταν σε ρώτησα μια φορά, "Μαμά, πώς σου φαίνεται που η κόρη σου έγινε διάσημη", θυμάσαι τι μου απάντησες»;
Μαμά: «Ναι.. Ανέβηκες τόσο γρήγορα κόρη μου, που σάστισα.. Ούτε που το κατάλαβα.
Αλίκη: "Δεν το κατάλαβα", μου πες και μου έκανε πολλή εντύπωση αυτή σου η απάντηση».
Μαμά: «Αυτή ήταν όμως η αλήθεια. Δεν το κατάλαβα... Ήρθαν το ένα κατόπιν του άλλου. Τόσο ξαφνικά».
Αλίκη: «Σου' λειψα όλα αυτά τα χρόνια, μανούλα;»
Μαμά: «Πολύ».
Αλίκη: «Το ίδιο μου λέει κι ο Γιάννης... Τελικά σε ποιον περίσσεψα... ποιος με χόρτασε;»
Μαμά: «Ξέρω 'γω κόρη μου... Ίσως οι ξένοι...».

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η άγνωστη αποστομωτική απάντηση στον γιατρό της όταν έμαθε ότι θα πεθάνει... Ντοκουμέντο!
Η προσωπική εξομολόγηση της Αλίκης
«Τι στερείται ένα αστέρι κόρη μου;», ρώτησε η Έμυ Βουγιουκλάκη την κόρη της.

«Ένα αστέρι μπορεί να καεί από την ίδια του τη λάμψη. Μπορεί να στερηθεί το να βλέπει το ίδιο όλα αυτά που βλέπουν οι άλλοι σ' αυτό. Ε, και ύστερα είναι και τόσα πολλά που στερείται, πολλά μικρά, αλλά τόσο σημαντικά και ουσιαστικά», απάντησε η Αλίκη.

«Εσύ, δηλαδή, αισθάνεσαι ότι σαν λαμπρό αστέρι υπάρχουν πράγματα που δεν τα είδες», σχολίασε ο Θανάσης Λάλας.«Καιγόμαστε μαζί μ' αυτό. Όταν το ζούμε, άλλες έννοιες περνάνε μέσα μας. Εγώ τώρα μπορώ να σου μιλάω και το μυαλό μου φεύγει», απάντησε η Αλίκη.

«Πού πάει;»- «Ταξιδεύω... Δεν είμαι ποτέ εδώ, μανούλα. Αλήθεια σου λέω. Ενώ εξωτερικά είμαι πάντα συγκροτημένη, μέσα μου είμαι πάντα φευγάτη. Πάντα έτσι ήμουνα. Φεύγω.. Μπορεί να πάω.. ξέρω 'γω..ένα ταξίδι από τις πόλεις που πέρασα μέχρι τώρα. Μπορεί να με τραβήξει μια ανάμνηση, μπορεί μια έννοια, κάτι τέλος πάντων που να θέλω».

«Έχω το πιο υπέροχο παιδί», της είπε με συγκίνηση η Έμυ Βουγιουκλάκη.

«Σ' ευχαριστώ, μανούλα», της απάντησε γλυκά και αργόσυρτα η Αλίκη.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τα απαγορευμένα χάπια, τα κόμπλεξ και τα δάκρυα τη νύχτα του γάμου της!
Αλίκη Βουγιουκλάκη: 20 μυστικά που δεν ξέρεις για την μεγάλη ντίβα! Ο θάνατος, η αληθινή ηλικία, το ύψος, ο πατέρας που....

Όλη η αλήθεια για το θάνατο, την ηλικία, το ύψος και τον πατέρα της που εκτελέστηκε....
Πάμε όμως να δούμε όσα δεν γνωρίζαμε ή όσα θέλουμε να μάθουμε με ακρίβεια για την αγαπημένη μας σταρ...


1. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη (20 Ιουλίου 1934 - 23 Ιουλίου 1996) ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου και θεατρική επιχειρηματίας, που φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Υπήρξε η εμπορικότερη, δημοφιλέστερη και πιο ακριβοπληρωμένη Ελληνίδα ηθοποιός.

2.Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο το 1953 με το έργο Κατά Φαντασίαν Ασθενής του Μολιέρου

3.Το 1960, της απονεμήθηκε το Βραβείο ερμηνείας Α΄ Γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης του 1960 για την ερμηνεία της στην κινηματογραφική ταινία Μανταλένα, σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου

4.Υπήρξε η εμπορικότερη, δημοφιλέστερη και πιο ακριβοπληρωμένη Ελληνίδα ηθοποιός.

5.Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1934 στο Μαρούσι Αττικής από τον Ιωάννη Βουγιουκλάκη δικηγόρο πρώην Νομάρχη Αρκαδίας και την Αιμιλία Κουμουνδούρου.

6. Η οικογένειά της κατάγεται από το χωριό Λάγια της Μάνης. Κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής ο πατέρας της ήταν κατοχικός νομάρχης, και εκτελέστηκε από τον ΕΛΑΣ. Ο θάνατος του πατέρα της στοίχισε ακριβά, δεν είχε την πατρική στοργή και η μητέρα της ανέλαβε μόνη της να μεγαλώσει τα τρία παιδιά, την Αλίκη, τον Αντώνη και τον Τάκη Βουγιουκλάκη.

7.Το 1952 έδωσε κρυφά από την οικογένειά της εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από την οποία αποφοίτησε τρία χρόνια μετά με Λίαν Καλώς, λόγω της αυστηρής βαθμολόγησης του Δημήτρη Χορν

8.Το 1961 η Αλίκη Βουγιουκλάκη συγκρότησε τον δικό της θίασο, ανεβάζοντας τα έργα Καίσαρ και Κλεοπάτρα, Χτυποκάρδια στο θρανίο, Ο Πρίγκιψ και η χορεύτρια κ.ά. Αργότερα γνωρίστηκε με τον Φιλοποίμενα Φίνο και άρχισε μια μόνιμη συνεργασία με την εταιρία του, τη Φίνος Φιλμ.

9.Μαζί έκαναν μερικές από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου, ανάμεσά τους οι ταινίες: Αστέρω, Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο, Μανταλένα, Το κλωτσοσκούφι, Η Αλίκη στο ναυτικό, Η Λίζα και η άλλη, Η ψεύτρα, Το δόλωμα, Η αρχόντισσα κι ο αλήτης, Υπολοχαγός Νατάσσα, Η κόρη του ήλιου, Η Μαρία της Σιωπής κ.α..

10. Η ταινία Υπολοχαγός Νατάσα ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου για τρεις δεκαετίες.

11.Η σημαντική εμπορική κάμψη που σημείωσε από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ο ελληνικός κινηματογράφος ώθησε την Αλίκη να ασχοληθεί σχεδόν αποκλειστικά με το θέατρο, ανεβάζοντας συνολικά πάνω από 53 θεατρικές παραστάσεις.

12.Το 1975 αλλάζει τον μέχρι τότε τρόπο ανεβάσματος των μιούζικαλ, φέρνοντας στην Ελλάδα τα μιούζικαλ-υπερπαραγωγή, με το έργο του Νιλ Σάιμον Καμπίρια. Ανέβασε επίσης με μεγάλη επιτυχία και άλλα έργα του είδους, όπως το Καμπαρέ, Ωραία μου κυρία, Τζούλια, Άννυ Εβίτα, Βίκτωρ-Βικτώριαμε τελευταίο το μιούζικαλ Η μελωδία της ευτυχίας.

13. Στις 18 Ιανουαρίου 1965 παντρεύτηκε με το Δημήτρη Παπαμιχαήλ, συμφοιτητή της στην Δραματική Σχολή, ο οποίος όπως η ίδια εξομολογείται αργότερα, ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της.

14.Κουμπάροι ήταν ο Βίκτωρ Μιχαηλίδης, ο Θεοφάνης Δαμασκηνός και ο Δημήτρης Μακρίδης. Το γλέντι που ακολούθησε άφησε εποχή

15.Στις 4 Ιουνίου 1969 γεννήθηκε ο γιος τους, Γιάννης. Μαζί πρωταγωνίστησαν σε πολλά κινηματογραφικά και θεατρικά έργα, από τα πιο εμπορικά και πετυχημένα στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου.

16.Στις 5 Ιουλίου 1975, οι δύο ηθοποιοί πήραν διαζύγιο, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

17.Η Αλίκη, έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης, έκανε έναν δεύτερο γάμο με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη στις 25 Ιανουαρίου 1982, ο οποίος δεν κράτησε πολύ και έμεινε μυστικός ακόμα και μετά τη λήξη του. Ο γάμος έγινε στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και το αποκάλυψε το 1993 η ίδια σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου στην τηλεοπτική εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

18.Στην παράσταση Εβίτα την περίοδο 1981-1982 γνωρίζει τον Βλάσση Μπονάτσο με τον οποίο ήταν μαζί από τον Απρίλιο του 1982 μέχρι το Δεκέμβριο του 1987 σύμφωνα με τα περιοδικά της εποχής. Τελευταίος σύντροφος της ζωής της για οκτώ χρόνια (1988-1996) ήταν ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος.

19.Μετά από δυο μήνες νοσηλείας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη πέθανε στις 23 Ιουλίου 1996 στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από καρκίνο στο συκώτι. Ακολούθησε διήμερο λαϊκό προσκύνημα της σορού της στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Στις 24 Ιουλίου 1996, η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και η ταφή της πραγματοποιήθηκε από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών δημοσία δαπάνη, παρουσία πολλών συναδέλφων της και πλήθους κόσμου. Ο θάνατος της θεωρήθηκε εθνικό πένθος

20. Σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν επίσης τα τραγούδια που ερμήνευσε ως ηθοποιός, τόσο στις κινηματογραφικές της ταινίες όσο και στις θεατρικές της παραστάσεις.
Σημαντικοί Έλληνες συνθέτες και στιχουργοί όπως οι Σταύρος Ξαρχάκος, Μίμης Πλέσσας, Μάνος Λοΐζος, Γιάννης Μαρκόπουλος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάτσος, Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Ζαμπέτας, Μίκης Θεοδωράκης κ.α. με κορωνίδα τον Μάνο Χατζιδάκι, έντυσαν μουσικά/στιχουργικά τα κινηματογραφικά και θεατρικά της έργα.Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Της αφαίρεσαν με ναζιστικό τρόπο το βρέφος της!"

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Γιατί εκτέλεσαν τον πατέρα της μπροστά στα μάτια της; Συγκλονιστική εξομολόγηση!

Διαβάστε περισσότερα stories θέματα στο Youweekly.gr
TAGS
Αλίκη Βουγιουκλάκη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεόραση στην βεράντα , στον κήπο ή στην πλατεία μόνο με ...99,76€!afasia.gr


Καινοτόμος σχεδιασμός με νέα μίγματα & συστατικά για μέγιστη απόδοσηContinental


Δες τη νέα συλλογή Amourette και βρες το εσώρουχο που σου ταιριάζει.Triumph


Τι ύψος έχει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και άλλοι 20 επώνυμοι άνδρες; Με τον Σάκη Ρούβα θα πάθετε πλάκα!Ελαστικά Continental στις πρώτες θέσεις & με κορυφαίες βαθμολογίεςContinental


YFSF: Αναστάτωσε ως Κάιλι Μινόγκ η Κατερίνα Στικούδη! Ατάκα-έπος από τον Σταρόβα! (βίντεο)


Ζήνα Κουτσελίνη: Οι δύσκολες στιγμές και η δημόσια έκκληση!


Ανακάλυψε τα νέα ανοιξιάτικα σχέδια που εντυπωσιάζουν!pandorashop.gr

Best of Network


Σάκης Τανιμανίδης: Περιπέτεια με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο! Τι συνέβη;


Φωτογραφίες της Κατερίνας Λέχου πριν την πλαστική στο πρόσωπο! Τα χοντρά φρύδια και η... μεγάλη μύτη!


Ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια του Open tv! Η δημόσια ανακοίνωση!


Αφιέρωμα: It’s Spa O’Clock! Τα καλύτερα Spa της Ευρώπης!


Τηλεθέαση 14/4: Ποιοι παρουσιαστές και ποια κανάλια το γιόρτασαν! - Ποιοι... φαρμακώθηκαν;


Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος!


Καιρός: Με νέα κακοκαιρία ξεκινάει η εβδομάδα!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget