ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Για τα προβλήματα σε Παιδεία και Υγεία στην Πιερία ενημερώθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρ. ΓιαννούληςΣτην Κατερίνη, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά, μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, επισκέφθηκε ...


τις διευθύνσεις Α’βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους και να ενημερωθεί αναφορικά με τα προβλήματα κτιριακών υποδομών, για τα οποία η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επιδεικνύει χαρακτηριστική αδιαφορία.


Στη συνέχεια ο Χρήστος Γιαννούλης είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Ο διοικητής του νοσοκομείου, Ανέστης Μυστρίδης, ενημέρωσε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του νοσοκομείου, προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων 300 χιλιάδων ευρώ, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε εξοικονόμηση 300 χιλιάδων ευρώ ετησίως, αλλά δεν προχώρησε ποτέ. Η ευθύνη αποδίδεται στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στην αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, που δεν προχώρησε τη διαδικασία, επικαλούμενη ότι ο σχετικός φάκελος δεν πληρούσε ορισμένα κριτήρια, τα οποία όμως δεν περιλαμβάνονταν στις αρχικές προϋποθέσεις.


Μετά τη συνάντησή του με τη διοίκηση του νοσοκομείου και αφού περιηγήθηκε στους χώρους του και συνομίλησε με εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς, ο επικεφαλής της παράταξης "Κοιτάμε μπροστά" δήλωσε: «Βασική μας στόχευση είναι από τις χρηματοδοτικές δυνατότητες που διαθέτει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να ενισχυθούν κρίσιμοι τομείς όπως είναι η Υγεία και η Παιδεία. Και από εκεί θα ξεκινήσουμε την επομένη των εκλογών»
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget