ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Αναπλάσεις πεζοδρομίων στην περιοχή ΒΑΤΑΝ & διάνοιξη τμήματος στην συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου & Πυθαγόρα! (ΦΩΤΟ)


Με στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα των δημοτών και παράλληλαμε τις εργασίες διαπλάτυνσης πεζοδρομίων στην περιοχή ΒΑΤΑΝ, στην συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου & Πυθαγόρα απομακρύνθηκε ετοιμόρροπη περίφραξη, μέσα από ρυμοτομούμενο τμήμα του συγκεκριμένου σημείου της οδού.

Η απομάκρυνση και συνακόλουθα η διάνοιξη του τμήματος, η οποία έγινε από τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, με την σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτήτων και αφού προηγήθηκε καταγραφή και έκθεση αυτοψίας από την πολεοδομία, αναμένεται να διευκολύνει την κυκλοφορία των πεζών.

Οι εργασίες στην οδό Αγίου Δημητρίου είναι σε εξέλιξη και συνιστούν συνέχεια των εργασιών ανάπλασης, που αναβαθμίζουν τις γειτονιές του Δήμου Κατερίνης και εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές υποδομές.

Οι παρεμβάσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν με την προγραμματισμένη τοποθέτηση κυβόλιθων καθιστούν τα πεζοδρόμια λειτουργικά και προσβάσιμα, ενώ συμβάλλουν στην συνολική αναβάθμιση της εικόνας της πόλης και ευρύτερα του Δήμου Κατερίνης.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget