ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κατερίνης

Ημέρα γνωριμίας και ενημέρωσης «open day» με τους τοπικούς φορείς, συλλόγους, καθώς και με πολίτες ήταν η Παρασκευή 8 Μαρτίου (Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας), για το  Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κατερίνης. 


Ειδικότερα, το Κέντρο παρουσία της αρμόδιας αντιδημάρχου Παρθένας Μακρίδου Παρτσαλίδου άνοιξε τις πύλες του και το επιστημονικό προσωπικό του τέθηκε στη διάθεση όλων, προκειμένου να ενημερώσει διεξοδικά, να απαντήσει σε ερωτήσεις και να  συζητήσει για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις ευαισθητοποίησης που υλοποιεί.

Αναφερόμενη στην open day η αρμόδια αντιδήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων: «Σήμερα ημέρα της γυναίκας ανοίξαμε τις πόρτες για όλους τους τοπικούς φορείς, συλλόγους αλλά και τους πολίτες προκειμένου, να ενημερωθούν για το έργο του Κέντρου, το οποίο λειτουργεί κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη από το 2013. Διαθέτει εξαιρετικό και καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, ενώ συνιστά πρότυπο Συμβουλευτικού Κέντρου. Ενημερώνουμε τους επισκέπτες ότι οι γυναίκες  που είναι ή έχουν υπάρξει θύματα βίας, μπορούν απευθυνθούν στο Κέντρο, χωρίς τον φόβο, την προκατάληψη ή την ντροπή του κοινωνικού στιγματισμού, καθώς οι υπηρεσίες μας, οι οποίες παρέχονται δωρεάν διέπονται από τους κανόνες του απορρήτου. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ με αφορμή τη σημερινή ημέρα, χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες».


Από την καθημερινή εφημερίδα Πολιτεία (Κατερίνη,Πιερία)


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget