ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Οριστικοποιήθηκε η χρηματοδότηση για το Διυλιστήριο Λιτοχώρου, ποσού 508.708 ευρώ!Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών εγκρίθηκε και επίσημα η χρηματοδότηση ύψους 508.708,08 € για την αναβάθμιση του διυλιστηρίου του Λιτοχώρου, μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος Ι».

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, η απόφαση αυτή αποτελεί συνέχεια του αιτήματος που υπέβαλε η Δημοτική Αρχή τον Οκτώβριο του 2018, τονίζοντας στην πρότασή της την αναγκαιότητα συνολικής βελτίωσης της ποιότητας και επάρκειας πόσιμου νερού και ταυτόχρονα την ανάγκη εγκατάστασης τεχνολογικού εξοπλισμού αιχμής στις υποδομές του.

«Ο Δήμαρχος, Κώστας Δημόπουλος και η Δημοτική Αρχή συνεχίζουν την παραγωγική επίλυση των προβλημάτων των Δημοτών που χρονίζουν διασφαλίζοντας την παροχή υψηλού επιπέδου ανταποδοτικών υπηρεσιών.

Η ποιότητα ζωής των δημοτών και η διαρκής βελτίωση των αναπτυξιακών υποδομών αποτελούν αρχές αδιαπραγμάτευτες για την Δημοτική Αρχή όπως αυτό προκύπτει από τη συνεχή ένταξη προτάσεων χρηματοδότησης» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθεί η δημοπράτηση του έργου και η παράδοσή του στους κατοίκους του Λιτοχώρου εντός του 2019.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget