ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Μειώνεται κατά 10 μόρια η βάση για ένταξη στο 14χίλιαρο!

Στον επανακαθορισµό των κριτηρίων ένταξης στο Μέτρο Μικρών Εκµεταλλεύσεων προχωρά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως είχε 

γράψει η εφηµερίδα Agrenda, ώστε να αυξηθούν ελαφρώς οι εν δυνάµει δικαιούχοι, καθώς προκύπτει θέµα ακόµα και µε τη συνολική απορρόφηση του µπάτζετ των 70 εκατ. ευρώ.


Γιώργος Κοντονής -Agronews


Σύµφωνα µε το ρεπορτάζ της Agrenda, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, είχε συνάντηση στις 26 Φεβρουαρίου µε επιτροπή µελετητών από την Πελοπόννησο από την οποία προκύπτει πως εξετάζονται οι παρακάτω αλλαγές:

- Η βάση στη βαθµολογία θα πέσει από το 65 στο 55. Υπάρχει και µία πιθανότητα το όριο να φτάσει το 50.

- Στο µέσο όρο εισοδήµατος τριετίας που υπολογίζεται για το αγροτικό εισόδηµα, θα συµπεριλαµβάνεται και το έτος 2018.

Η τελευταία αυτή τροποποίηση που αφορά το εισόδηµα έχει να κάνει µε περιπτώσεις ΑΦΜ αγροτών που στην τριετία 2015-2017 φαίνεται να ξεπερνούν κατά ελάχιστο το εισοδηµατικό όριο των 3.000 ευρώ, οπότε µε την προσθήκη του 2018, µπορεί να «στρώσουν» κάπως τη δήλωσή τους. Πάντως οι αιτήσεις µέχρι τη στιγµή που γράφονταν αυτές οι γραµµές, είναι προγραµµατισµένες να ανοίξουν στις 4 Μαρτίου, µε µία παράταση πάντως να µην είναι απίθανη, σε συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget