ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Ενημέρωση σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες για την ένταξη ακινήτων στο Κτηματολόγιο
Ενημερωτικές συναντήσεις για το κτηματολόγιο στις Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες, οι οποίες δεν έχουν ενταχθεί και εντάσσονται σε αυτή τη φάση, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 12/02, από τον Δήμο Κατερίνης και αρμόδιους μηχανικούς της εταιρείας που έχει αναλάβει τη σύνταξη του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ.
Οι συναντήσεις έλαβαν χώρα σε Άγιο Δημήτριο, Κάτω Μηλιά, Λόφο και Ράχη. Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για το πλαίσιο σύνταξης του κτηματολογίου, καθώς θα πρέπει άμεσα να υποβληθούν δηλώσεις ιδιοκτησίας από όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων, με την προθεσμία να εκπνέει στις 18 Μαρτίου 2019.


Τις συναντήσεις συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτριος Ντούρος, ενώ πληροφορίες για τη διαδικασία των δηλώσεων παρείχαν οι εκπρόσωποι του Γραφείου Κτηματογράφησης. 

Το παρών έδωσαν επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης Γιώργος Ίτσιος, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και πλήθος πολιτών. Οι συναντήσεις θα συνεχίσθηκαν σήμερα ως εξής:
• στις 14:00 δημοτικό σχολείο ΒΡΙΑΣ
• στις 15:30 αίθουσα Τοπ. Κοινότητας ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ
• στις 18:00 ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΣ (καφέ Χρυσόπουλου)
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσουν ενημερωτικές συναντήσεις και σε άλλες Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες, το ακριβές πρόγραμμα των οποίων, θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget