ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Αποχιονισμός σε ορεινές και παραλιακές περιοχές!!!
Η επιχειρησιακή δράση του μηχανισμού και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, καθώς και με το πρώτο φως της ημέρας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα από τις χιονοπτώσεις και τον παγετό!!!
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε ποιμνιοστάσια και ειδικότερα στις Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου, Πέτρας, καθώς και σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου Κατερίνης. Έμφαση δόθηκε επίσης στον αποχιονισμό του οδικού δικτύου και στη ρίψη θαλασσινού νερού στην παραλιακή ζώνη και αλατιού σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές αντίστοιχα.


Και αυτή την ώρα και για όσο χρειαστεί, με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημήτρη Ντούρου, όπου απαιτείται, τα συνεργεία καθαρίζουν τους δρόμους, προκειμένου να λειτουργούν ομαλά οι συγκοινωνίες στο οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου Κατερίνης.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget