ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Να μη διανοηθούν...!
Ας βάλουμε τα πράγματα στη ...

θέση τους...

Το Σκοπιανό θέμα έχει γίνει επίκαιρο διότι οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι πιέζουν να επιλυθεί προκειμένου να εξυπηρετήσουν δικούς τους στρατηγικούς στόχους, αναφορικά με κινδύνους που διαβλέπουν στην περιοχή από τη Ρωσία και την Τουρκία.

Και η αλήθεια είναι ότι, η πατρίδα μας διέρχεται κρίσιμες περιστάσεις και οι κίνδυνοι είναι μπροστά μας.

Η κυβέρνηση, ΔΕΝ είναι άμοιρη ευθυνών, (για τη διαρκή κλιμάκωση), και οφείλει να διαμορφώσει μια συγκροτημένη διεθνή στρατηγική προβολής των εθνικών θέσεων.

Ας μην μείνει αμήχανη, για να μην γίνει και μοιραία για τα εθνικά συμφέροντα.

Οι ερασιτεχνισμοί στα εθνικά θέματα ΔΕΝ συγχωρούνται.

Ανάγκη όλων των Ελλήνων είναι να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε πλευρά.

Ως χώρα έχουμε πολλούς μοχλούς πίεσης και "εργαλεία" στη διάθεσή μας.

Οι περισσότεροι Έλληνες, ΔΕΝ πρόκειται να δεχθούν ποτέ την παραχάραξη της ιστορίας, τη χρήση των συμβόλων και τον αλυτρωτισμό των γειτόνων που διεκδικούν ελληνικά εδάφη.

Τα μηνύματα, (που στέλνουν καθημερινά όλοι οι Έλληνες προς την ελληνική κυβέρνηση), είναι: "Να μη διανοηθούν, εις το όνομα της εμμονής κάποιων με τις καρέκλες της εξουσίας, να υπογράψουν το οτιδήποτε, που θα είναι σε αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα, όπως αυτό έχει εκφραστεί και θα εκφράζεται.

Ας υπερασπιστούμε τα δίκαια της πατρίδας μας.

Άλλο πράγμα είναι ο στείρος εθνικισμός και άλλο ο γνήσιος πατριωτισμός.

Και μη ξεχνούν κάποιοι, ότι αυτό όλοι εμείς στην Μακεδονία μας, το ξέρουμε πάρα πολύ καλά ...

ΗΛΙΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget