ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΣΕΣ’’ - Πρόσκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης!


Σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό του Συλλόγου, καλούνται τα ταμειακά ενήμερα τακτικά μέλη αυτού, σε Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 03 Μαρ 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Ηφαίστου 5-7, Κατερίνη, προκειμένου να αποφασίσουν επί των παρακάτω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

Απολογισμός της οικονομικής χρήσης που έληξε την 31/12/2018 και συνοπτική παρουσίαση του εν γένει έργου και των δράσεων του συλλόγου, από την 1/1/2018 μέχρι και την 31/12/2018.
Έγκριση του οικονομικού απολογισμού, των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης που έληξε την 31/12/2018.
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του ΔΣ από κάθε ευθύνη.
Συζήτηση επί προτάσεων μελών του συλλόγου.
Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, ορίζεται η 1η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 10 Μαρ 2019, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια μόνο ανωτέρω θέματα ημερησίας διάταξης, χωρίς τη δημοσίευση νέας ειδικής για το σκοπό αυτό πρόσκλησης.

Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος                                                                   Η Γεν. Γραμματέας
Παπαθανασίου Όλγα                                                      Σταμούλη Χρυσαυγή

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget