ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης - Δημοτική Βιβλιοθήκη: «Υγιεινή για Παιδιά» το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας!
«Υγιεινή για Παιδιά» τιτλοφορείται το νέο πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές Γ΄ και Δ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων αντίστοιχα και υλοποιεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, σε συνεργασία με τον Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή της αναφερόμενη στην ταυτότητα του προγράμματος η υπεύθυνη δημοτική σύμβουλος Ροδή Ελευθεριάδου – Μελετλίδου:«Το πρόγραμμα αφορά την ενημέρωση των μαθητών για την ατομική υγιεινή, την υγιεινή του περιβάλλοντος και το πλύσιμο των χεριών, θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενώ θα έχει διάρκεια 1 ώρα και πιο συγκεκριμένα από τις 10:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. (1ο τμήμα) και από τις 11:30 π.μ. έως 12:30 μ. (2ο τμήμα)».

Ως ημερομηνία έναρξης των συνολικά 10 εργαστηρίων ορίζεται η Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, με ημερομηνία λήξης την Τρίτη 16 Απριλίου 2019.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται κατόπιν επικοινωνίας στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (23510-24594). Ο αριθμός των εργαστηρίων είναι περιορισμένος, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget