ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Ένταξη σε ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στη ΔΕΥΑΚ!

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης, με την υπ’ αριθμόν 33/2019 απόφαση του Δ.Σ., εγκρίνει τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των καταναλωτών, σύμφωνα με τον Ν. 4483/2017 (ΦΕΚ 107/Α/2017) άρθρο 5 παράγραφος 2Θ. Το πλαίσιο υπαγωγής στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των καταναλωτών της ΔΕΥΑΚ αφορά:

- τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών έως και σε 60 δόσεις
- με την αίτηση για υπαγωγή στη ρύθμιση καταβάλλεται και η πρώτη δόση
- οι δόσεις είναι ισόποσες και μηνιαίες
- ελάχιστο ποσό δόσης 30,00 €
- στη ρύθμιση δύναται να υπαχθούν και οφειλέτες των οποίων οι προγενέστεροι διακανονισμοί τους έχουν ακυρωθεί.

Επίσης, οι ευνοϊκές προϋποθέσεις ένταξης στην ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών είναι η διαγραφή των προσαυξήσεων στις εξής περιπτώσεις:


- της εφάπαξ καταβολής του συνόλου της οφειλής, διαγραφή 90% των προσαυξήσεων
- σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις ένταξης στη ρύθμιση και εφόσον αυτή τηρηθεί σύμφωνα με τα ως άνω προβλεπόμενα, διαγραφή 50% των προσαυξήσεων.


Η ρύθμιση της οφειλής ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ, με αποτέλεσμα την υποχρεωτική καταβολή του υπολοίπου της οφειλής, σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία μέτρα, στις ακόλουθες περιπτώσεις:


- εάν ο οφειλέτης δεν καταβάλλει δυο (2) συνεχόμενες δόσεις και
- εάν δεν εξοφλούνται οι τρέχοντες λογαριασμοί.


Ημερομηνία έναρξης αιτήσεων υπαγωγής στην ρύθμιση είναι από την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 έως και τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019.


Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2351045309 & 2351045327.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget