ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης για τη «Συντήρηση οδοστρωμάτων, τεχνικών έργων, στοιχείων σήμανσης και ασφάλειας οδών Π.Ε. Πιερίας»!Τη συμπληρωματική σύμβαση του έργου, «Συντήρηση οδοστρωμάτων, τεχνικών έργων, στοιχείων σήμανσης και ασφάλειας οδών Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Πιερίας για τα έτη 2017-2018» -προϋπολογισμού 47.467,20€ (με Φ.Π.Α 24%)- υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, 

κ. Σοφία Μαυρίδου, παρουσία του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.
Αντικείμενο της αρχικής και της συμπληρωματικής σύμβασης, είναι η συντήρηση του επαρχιακού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. 

Ειδικότερα, περιλαμβάνονται εργασίες για την αποκατάσταση του ασφαλτικού οδοστρώματος όπως, επούλωση λακκουβών, βελτίωση ζυμωμάτων μικρής έκτασης, βελτίωση της ορατότητας με την κοπή χόρτων και κλαδιών, αποκατάσταση φθαρμένων και κατεστραμμένων σημάτων και στηθαίων, διαγράμμιση, αποκατάσταση - βαφή κιγκλιδωμάτων και όποια άλλη παρέμβαση μπορεί να προκύψει, ως ανάγκη συντήρησης και μπορεί να αντιμετωπισθεί.

«Με την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, υλοποιεί το σημαντικό τεχνικό-αναπτυξιακό της πρόγραμμα, για τη βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής, μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις, με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια των πολιτών και επισκεπτών του τόπου», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget