ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Έργα Οδοποιίας στους χώρους πέριξ του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου!Στο σύνολο των παρεμβάσεων που εκτελούνται πέριξ του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης (Γήπεδο Πιερικού), από τον Δήμο και την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, προκειμένου να διευκολύνεται η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τη Νέα Έφεσσο, την Περιφερειακή οδό και την πόλη της Κατερίνης εντάσσονται οι εργασίες, που είναι σε εξέλιξη στους δρόμους γύρω από την κεντρική είσοδο του γηπέδου.
Πρόκειται για παρεμβάσεις απαραίτητες για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς στο σημείο μπροστά από την κεντρική είσοδο του Α’ΔΑΚ τέμνονται πέντε (5) δρόμοι, στους οποίους με το πέρας των εργασιών, θα υφίσταται ροή ελέγχου κυκλοφορίας μέσω κυκλικής ρύθμισης, ενώ παράλληλα με τη λειτουργία ενός κόμβου στο ανατολικό τμήμα του γηπέδου εξασφαλίζεται ότι η προσβασιμότητα από και προς το εσωτερικό του γηπέδου θα γίνεται με χαμηλή ταχύτητα, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.


Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς και ταυτόχρονα με τις εργασίες για τη βελτίωση της λειτουργικότητας κοινόχρηστων χώρων άθλησης και αθλητικών εγκαταστάσεων στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.
Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης: «Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Με τα παράλληλα έργα οδοποιίας στο συγκεκριμένο σημείο διευκολύνουμε την κυκλοφορία και πρόσβαση πέριξ του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, ενώ αναβαθμίζουμε τις υποδομές και βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση σύμφωνα με το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των έργων που υλοποιούμε σε όλο το εύρος του Δήμου μας».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget