ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Η ΕΕ διαθέτει 191 εκατ. για προώθηση αγροτικών προϊόντων

Αυξημένος κατά 12,5 εκατ. ευρώ για το 2019, σε σχέση με το περασμένο έτος, είναι ο προϋπολογισμός για τα ευρωπαϊκά προγράμματα προώθησης αγροτικών προϊόντων, ο οποίος πλέον ανέρχεται σε 191,6 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρεται σε πρόσκληση που δημοσιεύθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και γνωστοποίησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Οι ενδιαφερόμενοι για χρηματοδότηση μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους μέχρι την Τρίτη, 16 Απριλίου, απευθείας στον Εκτελεστικό Οργανισμό Καταναλωτών, Υγείας, Γεωργίας και Τροφίμων της ΕΕ (CHAFEA), ο οποίος είναι αρμόδιος για την αξιολόγηση και την έγκρισή τους.

Όπως αναφέρει στη ανακοίνωσή: «Τα "απλά" προγράμματα υποβάλλονται από έναν ή περισσότερους φορείς από την ίδια χώρα της ΕΕ. Τα "πολλαπλά" προγράμματα υποβάλλονται από τουλάχιστον δύο εθνικούς φορείς από τουλάχιστον δύο κράτη μέλη ή από μία ή περισσότερους ευρωπαϊκούς φορείς. Η συμμετοχή της Ε.Ε. στις επιλέξιμες δαπάνες είναι 70-80% (Ε.Ε.-Τρίτες Χώρες). Το υπόλοιπο ποσοστό καλύπτεται από τις προτείνουσες οργανώσεις».

Δείτε την πρόσκληση ΕΔΩ


dikaiologitika.gr
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget