ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Σε υψηλά επίπεδα η τιμή του χρυσού: Οι γεωπολιτικές εντάσεις τον εκτόξευσαν στα ύψη
Οι γεωπολιτικές αναταραχές έφεραν στα ύψη την τιμή του χρυσού.
Οι αυξημένες πολιτικές/γεωπολιτικές εντάσεις και το πρόσφατο sell off στις αγορές οδηγούν τους επενδυτές σε πιο ασφαλή καταφύγια.

Αυξημένη...είναι για μια ακόμη φορά η ζήτηση των επενδυτών για τον χρυσό, γεγονός που οδηγεί την τιμή του πολύτιμου μετάλλου σε νέα υψηλά 6 μηνών.

Όπως είθισται, οι αυξημένες πολιτικές/γεωπολιτικές εντάσεις και το πρόσφατο sell off στις αγορές οδηγούν τους επενδυτές σε πιο ασφαλή καταφύγια.

«Η τελευταία κίνηση στον χρυσό πρέπει να αποτελεί μία έντονη υπενθύμιση στους επενδυτές ότι ο χρυσός σε οποιαδήποτε μορφή είναι ένα ουσιαστικό μέρος οποιασδήποτε μακροπρόθεσμης στρατηγικής επένδυσης, καθώς το πολύτιμο μέταλλο έχει αποδείξει το βάρος του όταν οι αγορές γίνουν ταραγμένες», σχολιάζει ο Stephen Innes της επενδυτικής εταιρείας OANDA.

Αυτή την ώρα το συμβόλαιο Φεβρουαρίου καταγράφει άνοδο 0,30% στα 1,275 δολ η ουγγιά.

Στα υπόλοιπα πολύτιμα μέταλλα, η τιμή συμβολαίου για το ασήμι παραδόσεως Μαρτίου 2019 καταγράφει άνοδο της τάξεως του +0,69% στα 14,92 δολ. ανά ουγγιά, την ίδια στιγμή που η τιμή συμβολαίου για την πλατίνα παραδόσεως Ιανουαρίου 2019 ενισχύεται κατά +0,99% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 797,20 δολ. ανά ουγγιά.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget