ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

ΔΕΝ ΣΕΒΆΣΤΗΚΑΝ ΟΎΤΕ ΤΟ ΆΤΥΠΟ ΜΟΡΑΤΌΡΙΟΥΜ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΏΝ: ΡΕΚΌΡ ΤΟΥΡΚΙΚΏΝ ΠΡΟΚΛΉΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΊΟ – ΒΙΝΤΕΟ
Τουρκικά F-16 και κατασκοπευτικά αεροσκάφη παραβίασαν 36 φορές τον εθνικό εναέριο χώρο στο Αιγαίο την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ σημειώθηκε και μία εικονική αερομαχία με ελληνικά μαχητικά.

Τα 6 τουρκικά F-16 πέταξαν σε τρεις σχηματισμούς των δύο, ενώ τα τέσσερα ήταν οπλισμένα. Εκτός των F-16, πάνω από περιοχές του Βορειοανατολικού, Κεντρικού και Νοτιοανατολικού Αιγαίου πέταξαν και δύο κατασκοπευτικά αεροσκάφη CN-235, πραγματοποιώντας τις 27 από τις συνολικά 36 παραβιάσεις.


Τα τουρκικά αεροσκάφη, επίσης, έκαναν και πέντε παραβάσεις του FIR Αθηνών.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 3 x 2 F-16

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 8

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 5

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 36 (27 από τα CN-235)

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget